logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

На публічній кадастровій карті України додано нові інформаційні шари

На публічній кадастровій карті України додано нові інформаційні шари

 

На цьому тижні Держгеокадастр поповнив Публічну кадастрову карту України новими інформаційними шарами. Було оприлюднено «Нафтогазові свердловини», «Родовища корисних копалин», «Смарагдову мережу», «Державний нагляд за землями», а також дані дистанційного зондування Землі, що містять «Класифікацію посівів 2019 (Ярові) та (Озимі)» та «Посіви на незареєстрованих землях».

Вся інформація перебуває у відкритому доступі та надається профільними установами: Міністерством енергетики та захисту довкілля України, Державною службою геології та надр України, на основі даних Державного земельного кадастру, а також на підставі даних, що були отримані у межах проекту «Підтримка прозорого управління земельними ресурсами в Україні» Світового банку.

Інформаційний шар «Смарагдова мережа» відображає «території особливого природоохоронного інтересу», інші шари «Родовища корисних копалин» та «Нафтогазові свердловини» містять координати розміщення корисних копалин та нафтогазових свердловин відповідно.

Шар «Державний нагляд за землями» включає дані відповідно до Річного плану здійснення заходів державного нагляду (контролю) Державною службою України з питань геодезії, картографії та кадастру на 2019 рік (наказ від 30.11.2018 № 223). Шари «Класифікація посівів 2019 (Ярові) та (Озимі)», «Посіви на незареєстрованих землях» дозволяють простежити актуальний стан сільськогосподарських культур.

Хочемо звернути вашу увагу на те, що оновлена інформація має особливу цінність для збереження природних видів флори, фауни та типів оселищ. Вона може використовуватися землевпорядними організаціями для отримання інформації про корисні копалини, нафтогазові свердловини, показує території особливого природоохоронного інтересу. Всі органи державної влади та місцевого самоврядування можуть користуватись даними для прийняття ефективних управлінських рішень та бути поінформованими про річний план перевірок.

 

Джерело


Ключові слова кадастр картографія

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua