logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Інженер-землевпорядник відтепер сам формує довідку 6-зем

Інженер-землевпорядник відтепер сам формує довідку 6-зем

 

Відтепер довідку за формою 6-зем сертифікований інженер-землевпорядник формує самостійно та отримує онлайн за декілька хвилин. Це значно спрощує та прискорює розробку проектів землеустрою. Замовлення такої довідки доступне на веб-ресурсі електронних послуг Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру у розділі «Формування заяви на довідку з державної статистичної звітності».
 
Дуже сподіваємось, що найближчим часом перелік електронних послуг доповниться функцією самостійної реєстрації земельної ділянки в Державному земельному кадастрі сертифікованим інженером-землевпорядником. #переможенька
 

Інструкція для використання онлайн сервісу

Додаткова інформація:

Отримана довідка 6-зем є документом, що включається до складу проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (користування) під час розробки останнього землевпорядною організацією. Довідка 6-зем – це певна частина вихідних даних для розробки проекту відведення земельної ділянки.

З інформації, що міститься у довідці 6-зем ми можемо дізнатись до складу яких угідь має відноситись наша чи бажана земельна ділянка. Вказаний в довідці 6-зем склад угідь повинен співпадати зі змістом дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки. Місцеве управління Держгеокадастру контролює це питання в ході погодження проекту відведення земельної ділянки.

 

Джерело


Ключові слова None

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua