logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

До відома товариств з обмеженою та додатковою відповідальністю!

До відома товариств з обмеженою та додатковою відповідальністю!

 

18 червня 2019 року відповідно до частини 3 глави VIII Прикінцевих та перехідних положень Закону України від 06.02.2018 № 2275 «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю» (далі – Закон № 2275) завершився термін безкоштовного приведення у відповідність до законодавства статутів товариств з обмеженою відповідальністю та додатковою відповідальністю (далі - товариств).

Якщо статути товариств не приведені до вимог Закону № 2275, вищу юридичну силу тепер мають норми цього закону. Водночас, діючі товариства можуть в будь який час привести свої статути у відповідність до положень Закону № 2275 та подати їх на державну реєстрацію, але вже зі сплатою адміністративного збору у розмірі, визначеному законодавством (до 31.12.2019 року такий адміністративний збір становить 580 грн.) Інших негативних наслідків для товариств цим законом не передбачено.

Зауважуємо, що за державну реєстрацію змін до установчих документів товариств з обмеженою відповідальністю та додатковою відповідальністю у зв’язку із приведенням їх у відповідність до Закону № 2275 в Центрі надання адміністративних послуг у місті Рівному не стягується жодна додаткова плата, крім адміністративного збору, у встановленому законодавством розмірі. Крім того, надаються безкоштовні консультації щодо необхідного переліку документів та порядку державної реєстрації змін до установчих документів товариств з обмеженою відповідальністю та додатковою відповідальністю у зв’язку із приведенням їх у відповідність до Закону № 2275.

 

Крок за кроком будуємо безпечне, сучасне європейське сервісне місто, орієнтоване на потреби громадян! Рідне місто починається з тебе!


Ключові слова ЦНАП Рівне Юлія Шигорева

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua