logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

22 березня в INFOHUB відбудеться захід "Шляхи озеленення Рівного"

22 березня в INFOHUB відбудеться захід

 

Запрошуємо усіх зацікавлених у розвитку зеленого міста взяти участь у круглому столі "Шляхи озеленення Рівного". Захід відбудеться 22 березня в INFOHUB, початок об 11.00.

Під час круглого столу буде презентовано:

- результати дослідження температури земної поверхні та вегетації зелених насаджень для Рівного, Leo Shumilo, Інститут Космічних Досліджень НАНУ та ДКАУ. Під час виступу будуть представлені результати та можливості супутникового моніторингу для розумних міст.

- план реалізації міської програми з розвитку озеленення, Alexandra Sladkova, ЛКП "Інститут просторового розвитку".

Та проведено публічне обговорення першочергових заходів для якісного виконання програми, які потребують уваги та включення усіх зацікавлених сторін, як от: облік та догляд за зеленими насадженнями, створення ради озеленення міста, мобілізація зусиль влади, бізнесу та громади для розвитку зеленого Рівного.

Модерація діалогу - Irina Stasiuk Babchuk, регіональна координаторка ГО "Centre UA" в Рівненській області.

До участі у обговоренні запрошуються міський голова, депутати Рівненської міської ради, представники управлінь, керівники КП "Рівненський міський трест зеленого господарства", КП "Міське
об'єднання парків культури та відпочинку м. Рівного", експерти, науковці, представники бізнесу, громадські активісти та медіа.

Щодо деталей та підтвердження участі просимо звертатися за телефоном: (068)5722364, Майборода Оксана, громадська ініціатива Сад історій в Рівному.

Захід організований Рада реформ Рівного та Сад історій в Рівному у партнерстві з NGO Centre UA.

Ця діяльність реалізовується коаліцією громадських організацій «Рада реформ Рівного» в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст цієї публікації є винятковою відповідальністю «Ради реформ Рівного» i не обов’язково відображає погляди USAID або уряду США.

 

Джерело


Ключові слова Рівне співпраця

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua