logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

20 травня 2019 року відбудеться засідання постійної комісії з питань міського господарства

20 травня 2019 року відбудеться засідання постійної комісії з питань міського господарства

 

20 травня 2019 року, понеділок, о 14:00 год. в каб. 410 (вул. Соборна, 12-А) відбудеться засідання постійної комісії з питань міського господарства (голова постійної комісії Н. Поліщук).

 

Порядок денний засідання

постійної комісії з питань міського господарства

  1. Про звіт про виконання бюджету міста Рівного за І квартал 2019 року. (Шульга В. О. – начальник Управління бюджету і фінансів)

  2. Про надання Комунальному підприємству «Рівнеелектроавтотранс» Рівненської міської ради дозволу на укладення договору з Акціонерним товариством комерційним банком «ПриватБанк». (Миронюк В. М. – начальник Управління транспорту і зв’язку)

  3. Про погодження Інвестиційної програми Товариства з обмеженою відповідальністю «Рівнетеплоенерго» на 2019 рік. (Сахнюк Я. О. – начальник Управління житлово-комунального господарства, Корчинський О. – директор ТзОВ «Рівнетеплоенерго»)

  4. Про надання Комунальному підприємству – Рівненському міському тресту зеленого господарства дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення вільної від забудови земельної ділянки на вул. Костюшка, 3 в постійне користування. (Петролюк Р. В. – депутат Рівненської міської ради)

  5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Степана Бандери, 33 та передачу її в постійне користування Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Бандери 33» (на земельній ділянці знаходиться нерухоме майно). (Таргоній С. Г. - начальник Управління земельних відносин)

  6. Повторний розгляд. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки на вул. Соборній, 304 ОСББ «Весняна Флора» (на земельній ділянці знаходиться нерухоме майно)». (Таргоній С. Г. - начальник Управління земельних відносин)

  7. Різне.

 

Джерело

 

 


Ключові слова Рівне

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua