logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Запрошуємо усіх бажаючих 10 лютого поговорити про майбутнє парку на Грабнику

Запрошуємо усіх бажаючих 10 лютого поговорити про майбутнє парку на Грабнику

Запрошуємо усіх бажаючих 10 лютого поговорити про майбутнє парку на Грабнику під час публічної презентації концепції. Захід відбудеться в Центрі надання адміністративних послуг (Майдан Просвіти, 2), початок о 16:00.

Який ти хочеш парк на Грабнику? Яким ти бачиш його майбутнє? Які знаєш проблеми? Які маєш побажання, як краще облаштувати? На ці та інші питання під час зустрічі зможеш поспілкуватися з розробниками концепції та отримати відповіді на свої питання після презентації.

Захід організований в рамках публічних консультацій, які тривають з 1 по 20 лютого. Усі бажаючі мають можливість ознайомитися з концепцією майбутнього парку (див. за посиланням: https://goo.gl/6CVSRp) та висловити свою думку щодо пропозиції. Так, відгук можна надати, заповнивши анкету за посиланням: https://goo.gl/4TZsMy або на електронну пошту: rivne.public.consultations@gmail.com.

Для розробки фінальної концепції та її подальшого втілення дуже важлива твоя думка! Розвиваємо Рівне разом!

За більш детальною інформацією щодо заходу звертайтеся за телефоном: (068) 5722364, Оксана Майборода

Захід проводиться за підтримки Європейського Союзу і Центру демократії та верховенства права (проект «Посилення коаліції РПР») в рамках виконання проекту «Ефективне управління та роль мешканців», який впроваджується Рівненської обласною організацією Всеукраїнської громадської організації «Громадянська мережа «ОПОРА».

Крок за кроком будуємо безпечне, сучасне європейське сервісне місто орієнтоване на потреби громадян!

Рідне місто починається з тебе!

Джерело


Ключові слова Рівне Архітектура

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua