logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Виконком Рівного оголосив нові вакансії, в тому числі директора школи

Виконком Рівного оголосив нові вакансії, в тому числі директора школи

 

На разі найбільше працівників не вистачає управлінню забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради – 9. Також оголошено конкурс на посаду директора школи №25 в Рівному. Відповідні вакансії розміщені на сайті Рівненської міської ради.

 

 В оголошенні йдеться:

«Виконавчий комітет Рівненської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу ведення Державного реєстру виборців виконавчого комітету Рівненської міської ради, тимчасово, на час відсутності основного працівника».

Також шукають людей на такі посади в управлінні забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради: начальника юридичного відділу; адміністратора відділу ведення реєстру територіальної громади, тимчасово на час відсутності основного працівника; адміністратора відділу ведення реєстру територіальної громади ; спеціаліста 1 категорії відділу ведення реєстру територіальної громади, тимчасово начас відсутності основного працівника; адміністратора відділу адміністративних послуг, тимчасово на час відсутності основного працівника; двох адміністраторів відділу “Дозвільний центр”, тимчасово на час відсутності основного працівника; адміністратора відділу паспортних послуг; адміністратора відділу паспортних послуг, тимчасово на час відсутності основного працівника.

Також виконком шукає на деякий час головного спеціаліста організаційно-контрольного відділу апарату ради і виконкому. Окрім того, на сайті розміщено оголошення про конкурсний відбір на заміщення вакантної посади директора Рівненської ЗОШ І-ІІІ ступенів №25 Рівненської міської ради.

 

Джерело


Ключові слова Рівне вакансія

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua