logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

У Рівному від сьогодні функціонує туристично-інформаційний центр

У Рівному від сьогодні функціонує туристично-інформаційний центр

У Рівному відсьогодні функціонує туристично-інформаційний центр

11 липня розпочав роботу інформаційний – туристичний центр, який розташований по вулиці Соборна поблизу пам’ятника Марії Несвицької.

 

Мала архітектурна форма центру, виготовлена із металоконструкцій та скла і відповідає вимогам інформаційних споруд, які розташовані за кордоном.

 

 

У центрі зручно отримати консультації та допомогу для туриста, адже туристичні маршрути по Рівненській області здебільшого розпочинаються із обласного центру" - зазначив начальник міського управління культури і туризму Тарас Максименко.

 

 

На споруді встановлено велику ознакувальну літеру "І". Прозорий пункт помітний  як з проїжджої частини, так і з тротуару. На сьогодні, туристи мають можливість отримати буклети та листівки із зазначеними найбільш цікавими історичними місцями обласного центру, отримати консультації щодо проведення у місті та області різноманітних заходів, концертів, подій,  святкувань тощо.

 

Інформаційний центр – доповнення до реалізації проекту Громадського бюджету "Від мамонтів до Рівного", який передбачав встановлення вказівників і табличок на кожній історичній будівлі. А також складання туристичних маршрутів по місту. Крім того, центр оснащений новою сучасною оргтехнікою та обладнанням, інформацію всі охочі зможуть отримувати щоденно.

Джерело


Ключові слова Рівне

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua