logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

У Рівному розробляють правила розміщення вивісок

У Рівному розробляють правила розміщення вивісок

20 лютого 2018 року, за дорученням міського голови відбулося засідання експертної робочої групи щодо правил впорядкування вивісок у місті Рівному під головуванням заступника міського голови Рівного Віталія Германа.

Відбувся мабуть ідеальний зразковий процес співпраці влади та мешканців міста. Останні 2 місяці відбувалася розробка правила розміщення вивісок в Рівному. А сьогодні зібрались закритою робочою групою, щоб обговорити передфінальний варіант положень про вивіски.

Незабаром, розроблені робочою групою, правила будуть опубліковані та проведемо громадські публічні обговорення, щоб кожен бажаючий мав можливість долучитись до їх розроблення, – говорить заступник мера Рівного Віталій ГЕРМАН. – Крок за кроком будуємо безпечне, сучасне європейське сервісне місто орієнтоване на потреби громадян!

 

Він мене здоровенна подяка до Lyudmila Gromyk за архітектурну частину, візуалізацію правил, за довгі дебати! Дякую Denis Bitsyuk та Ніка Кожемякіна за юридичну частину. Дякую Sergiy Pastushenko за критику та за те, що КТС позитивно змінює місто. Дякую Vitaliy Byshuk та Micik Gonibez за увагу до деталей та дизайнерську частину. Дякую Андрій Ляшук та допомогу практичної частини. Дякую Юрій Журавель та критику та відстоювання інтересів всіх сторін. Окремо подяка до Віталій Герман за те, що цей процес відбувається відкрито то із залученням мешканців до ініціативної групи. І спеціальна подяка для Сергій Паладійчук який початково ініціював розроблення цих правил опорядкування вивісок, – не приховує емоцій учасник робочої групи Павло Алексєвич

То ж наступний крок: публічне обговорення стандартів вивісок. Слідкуйте за анонсами і ви зможете також долучитись до розробки стандартів! НЕ будьте байдужими! Рідне місто починається з тебе!

Джерело


Ключові слова Рівне Віталій Герман

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua