logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

У Рівному обговорили пропозиції впровадження програмного рішення для “Безпечного міста”

У Рівному обговорили пропозиції впровадження програмного рішення для “Безпечного міста”

На запрошення Голови Правління Агенції сталого розвитку міста Сергія Гемберга, Рівне відвідали представники компанії Huawei Ukraine : керівник Enterprise Business Group Цзюньлян Чень та бізнес консультант Олександр Дяденко.

На спільній зустрічі з міським головою Рівного Володимиром Хомком, виконавчим директором Агенції сталого розвитку міста Оленою Хмельник та Всеукраїнскою компанією MVCOM (місцевий системний інтегратор) засновником Василем Романюком, обговорили пропозиції з майбутнього впровадження інтеграційного програмного рішення для Безпечного міста.

Сьогодні компанія Huawei вже впроваджує інтеграційні системні рішення Smart City у прогресивно-розвинутих країнах світу, таких як Німеччина, Китай, Австралія, Філліпіни та ін. Серед українських міст пілотний проект запускається в м.Київ та м.Львів.

Зокрема інтеграційні рішення Huawei «Безпечного міста» включають інтелектуальні IP-камери з високим розширенням та покриттям Wi-Fi, встановлені у всіх важливих місцях міста. Вони підключені до координаційного центру, в якому передбачені «розумні» засоби аналітики відеоматеріалів. Стратегія рівномірного розміщення точок відеоспостереження з мережевими камерами встановлюються таким чином, щоб покрити кожен квадратний метр міста.

Обмін думок та окреслення преспектив майбутньої співпраці, стануть основою впровадження позитивних змін для усіх мешканців міста.

Джерело


Ключові слова мер міста

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua