logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

У Рівному діти зустрілись з міським головою

У Рівному діти зустрілись з міським головою

 

Сьогодні, 11 грудня до міської ради Рівного завітали 32 четвертокласники навчально-виховного комплексу “Колегіум” на екскурсію, яку організували громадські організації “Інформаційно-аналітична група Портал” і “Це Рівне, друже” за рахунок громадського бюджету.

Захід проводиться вже не вперше та організовується з метою патріотичного виховання і любові дітей до свого рідного міста. Загалом для дванадцяти рівненських шкіл буде організовано екскурсії такого ж плану. Вибір школи відбувається конкурсно. Так, учні НВК “Колегіум” перемогли і задавали найкреативніші питання міському голові.

 


 


 

Керуючий справами виконавчого комітету Рівнеради Петро Середюк, спільно із начальником відділу звернень громадян Ангеліною Гіль, начальником відділу автоматизації інформаційного забезпечення та управління Володимиром Галябарем провели для школярів екскурсію. Діти відвідали відділ звернень громадян та побачили на власні очі в якому кабінеті міський голова проводить прийоми громадян, побували у «комп’ютерному цеху» тощо.

 


 


 

Наостанок екскурсії, у залі засідань виконавчого комітету з дітьми зустрівся міський голова Рівного Володимир Хомко. Діти під час зустрічі жваво спілкувалися з очільником міста та отримували відповідь на свої не прості питання. «Бажаю вам вирости успішними людьми, адже лише успішні досягають вершин у всьому» - побажав Володимир Хомко.

 


 


 


 

По завершенню зустрічі всі діти отримали цікаві подарунки, а сміливці робили селфі з міським головою на згадку.

 

Джерело


Ключові слова Рівне мер міста

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua