logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Шановні клієнти Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг!

Шановні клієнти Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг!

Шановні клієнти Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг!

Сектор паспортних послуг Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг облаштовано шістьма автоматизованими робочими місцями, п’ять з яких здійснює безпосередній прийом документів на виготовлення паспорта громадянина України, паспорта громадянина України для виїзду за кордон та на одній здійснюється видача персоналізованих паспортних документів.

Згідно штатного розпису Управління забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради в секторі паспортних послуг Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг працює 10 адміністраторів.

В день сектором паспортних послуг Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг обслуговується орієнтовно 250-300 клієнтів, 150 з яких здійснюють подачу документів для виготовлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

З червня 2017 року сектором паспортних послуг надано понад 82 тисячі адміністративних послуг, з яких 22,5 тисяч поданих документів та 14 тисяч виданих готових результатів.

Попередня реєстрація в автоматизованій системі керування чергою здійснюється на 60 календарних дні.

Таким чином, здійснення сектором паспортних послуг Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг прийому документів для виготовлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон є обмеженим.

З огляду на наведене, переконливо просимо Вас ставитись з розумінням та повагою до адміністраторів Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг.

В свою чергу, повідомляємо Вам, що послуга з прийому документів для виготовлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон передана в конкурентне середовище.

Відтак, подачу документів для виготовлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон Ви можете здійснити в ДМС України в Рівненській області за адресою м. Рівне, вул. 16 липня 6.

Крок за кроком будуємо безпечне, сучасне європейське сервісне місто орієнтоване на потреби громадян!
Рідне місто починається з тебе!

 

 


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua