logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Рівненський ЦРМС запроваджує нові форми роботи

Рівненський ЦРМС запроваджує нові форми роботи

 

Рівненський Центр розвитку місцевого самоврядування налагодив тісну співпрацю з Рівненським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій, який є комунальним закладом обласної ради. Радники ЦРМС є частими гостями на зустрічах з керівниками структурних підрозділів ОДА, посадовими особами об’єднаних та необ’єднаних громад іншими посадовцями місцевого самоврядування.

Тільки за останній місяць на заходах Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації виступали радник з децентралізації Михайло Шелеп, радник з просторового планування Олександр Придатко, радник з регіонального розвитку Тарас Микитин, радник з юридичних питань Микола Волчецький, експерт з впровадження медичної реформи Програми «U-LEAD з Європою» Василь Височанський.

Наприклад, виступаючи перед головами сільських необ’єднаних громад Олександр Придатко розповів про роль просторового планування у формуванні моделі сталого розвитку громад. Навів приклади неефективного розбазарювання земельних ресурсів та окреслив процедуру підготовки матеріалів для залучення інвестицій в громади.

У цей же день темою виступу Михайла Шелепа була «Децентралізація дає можливості». Розповідаючи про ситуацію в області з об’єднанням громад він основну увагу акцентував на перевагах реформи децентралізації.

«Така співпраця з Рівненським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації  розширює аудиторію і дає можливість більше розповісти про ті переміни, що відбуваються з місцевим самоврядуванням сьогодні», - наголосив він.

До вподоби така співпраця і самим представникам органів влади та місцевого самоврядування, адже за одне відрядження до обласного центру отримуєш максимум фахової інформації.

 

Джерело


Ключові слова Рівне

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua