logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Рівне долучається до проведення Всеукраїнської акції-флешмобу «Усиновлення це любов назавжди»

Рівне долучається до проведення Всеукраїнської акції-флешмобу   «Усиновлення це любов назавжди»

 

28 вересня 2018 року о 14.00 на Майдані Незалежності  відбудеться благодійна акція-флешмоб «Усиновлення це любов назавжди», спрямована на привернення уваги до дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, подолання стереотипів та інформування громадян про маленьких українців різного віку, їх братиків та сестричок, які виховуються в інтернатних закладах і очікують на усиновлення.

 

 

Організатори акції – Служба у справах дітей Рівненського міськвиконкому, благодійний фонд «Майбутнє дітям України»,  ГО«Міжнародна місія АГАПЕ», Альянс «Україна без сиріт» запрошують рівнян та представників ЗМІ долучитись до проведення акції і дізнатись більше про, те як можна подарувати сім’ю дитині-сироті, усиновити дитину, створити прийомну сімю, дитячий будинок сімейного типу.

Акція присвячена Дню усиновлення, який традиційного відзначається в Україні 30 вересня. У зв’язку із великою суспільну значущістю  усиновлення  в  забезпеченні права  кожної  дитини  на виховання в сім'ї та з метою підтримки та розвитку національного усиновлення, зазначається в Указі Президента України від 27.11.2008 року, встановлено державне свято України – День усиновлення.

          На обліку в службі у справах дітей Рівненського міськвиконкому перебуває 197 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з них:  167  -  влаштовано на виховання у сім’ї опікунів та піклувальників, 29 дітей можуть бути усиновлені в тому числі 6 дітей, які виховуються в інтернатних закладах.

          Додаткову інформацію можна отримати в службі у справах дітей Рівненського міськвиконкому за тел. 45-40-75 (Міщеня Андрій Іванович).

 

Джерело


Ключові слова Рівне мер міста

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua