logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Привести місто в порядок, – у Рівному затвердили правила розміщення вивісок

Привести місто в порядок, – у Рівному затвердили правила розміщення вивісок

 

Тривалий час, практично 5 місяців, експертна група активістів та спеціалісти Управління містобудування та архітектури розробляли розробляли проект Порядку розміщення вивісок у місті Рівному. У документі визначено, що вкладено в саме поняття “вивіска”, які є вимоги до її змісту та освітлення. Це положення є надзвичайно важливим, адже це стане важливим кроком для створення нового “обличчя” Рівного.

 

  • Насправді те, що ми часто сприймаємо, як вивіски є прихованою рекламою, – говорить архітектор Дмитро КОТЛЯРОВ. – Для того, щоб навести порядок у цьому питанні ми зробили перший крок –  визначилися з вивісками. Тоді все, що не є вивісками – це реклама.

13 листопада нові правила розміщення вивісок у Рівному затвердив міськвиконком. Маркетологи, юристи та архітектори, які працювали над розробкою порядку розміщення вивісок запевняють, що положення є надзвичайно лояльним і тішаться тому, що їх зусилля були не даремними і будуть втілені у життя.

  • Щиро дякуємо усім, хто долучився до процесу розроблення, публічного обговорення і затвердження Порядку розміщення вивісок у місті Рівному, – коментує заступник міського голови Рівного Віталій ГЕРМАН. – Вірю, що ми рухаємося в правильному напрямку, щоб змінити обличчя Рівного. Крок за кроком будуємо безпечне, сучасне європейське сервісне місто орієнтоване на потреби громадян!
    Рідне місто починається з тебе!

 

Джерело


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua