logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Під час благодійного матчу зібрали 100 тисяч гривень

Під час благодійного матчу зібрали 100 тисяч гривень

Вчора на футбольному полі стадіону «Авангард» зустрілися священики єпархії УПЦ КП та представники міської ради. Грали, аби зібрати кошти на лікування трирічному Миколці Кирилюку, у якого вроджена вада розвитку центральної нервової системи, та онкохворій вдові учасника АТО Вікторії Лебедь.

Першими гол забили священики. Втім, до кінця гри рахунок змінився на користь депутатів. І хоча, у матчі перемогли міські обранці, з рахунком 4:2, архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон, вітаючи гравців зазначив, що це перемога усіх.

– Усі ми разом долучилися до хорошої справи. І я радий, що результат гри допоможе лікуванню двох людей, – сказав владика.

А ще в перерві між таймами відбувся благодійний аукціон. Його найдорожчий лот – футбольний м’яч із автографами гравців «Вересу» – продали за 15 тисяч гривень.  Придбав його голова ОДА Олексій Муляренко. Ще 5 тисяч гривень виручили за рукавиці боксера Романа Кроля.

У результаті гри спільними зусиллями рівнянам вдалося зібрати 100 тисяч гривень. Ці кошти передали на лікування Миколці та Вікторії.

Тим часом естафету благодійних матчів Рівне передало Рівненському району. Відтак, вже найближчим часом очікується гра між духовенством і депутатами Рівненського району.

Джерело


Ключові слова Рівне

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua