logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Міський голова Рівного привітав рівненського Чемпіона із кульової стрільби

Міський голова Рівного привітав рівненського Чемпіона із кульової стрільби

 

Сьогодні, 12 грудня міський голова Рівного привітав із спортивним досягненням бронзового призера з кульової стрільби ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор Дмитра Гонту та заслуженого тренера України Сергія Бондаря – наставника 18 - річного спортсмена.

 

 
 

 

«Мені дуже приємно в черговий раз зустрічатись із молодими людьми – Чемпіонами із різних спортивних дисциплін. Але кульова стрільба мені дуже близька, я сам досить довго та вдало займався цим видом спорту та неодноразово приймав участь у змаганнях. Вкотре наголошую, що Рівне має багато видатних спортсменів і ми завжди будемо підтримувати талановитих людей та забезпечувати всім необхідним щоб наше місто могло представляти Україну на світовому рівні» - зазначив Володимир Хомко.

 

 

У свою чергу, Дмитро поділився враженнями від спортивних змагань, які проходили в столиці Аргентини Буенос-Айресі та розповів, що продовжує наполегливо тренуватись та здобути ще більше успіхів. 
Крім того, молодий спортсмен - родом з міста Вараш, вже зізнався, що вирішив пов’язати своє майбутнє із містом Рівне, адже тут він навчається в одному із коледжів та в подальшому мріє здобути вищу освіту.

 

Нагадаємо, що у період з 6 -18 жовтня цього року, в Аргентині Дмитро Гонта завоював бронзову нагороду в кульовій стрільбі з пістолета на дистанції 10 метрів в змішаних парах. Наш спортсмен піднявся на подіум разом з представницею Мексики – Вікторією Мірандою.

 

 

 

 

Джерело


Ключові слова Рівне мер міста

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua