logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Мер Рівного зустрівся з головами рівненських ОСББ

Мер Рівного зустрівся з головами рівненських ОСББ

 Вчора в Рівному на чергову зустріч і навчальний семінар збирались голови ОСББ.

Підбили підсумки Муніципальної програми сталого розвитку, обговорили досвід тих, хто прийняв у 2017 році участь у державній програмі енергоефективності. Розповідали більше про проблемми, а не про досягнення, бо головне завдання традиційних рівненських семінарів, які проводить рада голів ОСББ – навчатися самим, як використати нові можливості, які дала реформа ЖКГ, аби поліпшувати день у день умови проживання в своїх будинках, й допомогти своїм колегам не повторювати помилки.

Обговорили й перспективи на 2018-й. Не дивно, що найбільше рівненських голів ОСББ цікавили можливості поліпшити енергоефективність у своїх будинках, а декого – як їм продовжувати розпочаті вже програми з термомодернізації.

Як і завжди, не упустив нагоди зустрітися з головами ОСББ міський голова Рівного Володимир Хомко. Він відповів на цілу низку запитань, які йому адресували голови ОСББ. Запитували, як у новому році місто допомагатиме вирішувати проблеми із ремонтом ліфтів, із влаштування енергоощадного освітлення дворів і місць загального користування, і, звісно ж, про утеплення. У багатьох випадках мер дав вичерпні відповіді, а декого з голів він запросив зустрітися ще й на особистому прийомі. Міського голову хвилює, в якому стані буде житлове господарство в Рівному, а особливо в тих будинках, де мешканцям не байдуже, в яких умовах житимуть вони і їхні сім’ї.

Джерело: 7d.rv.ua


Ключові слова мер міста Рівне ОСББ

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua