logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Інклюзивно-ресурсний центр відкрили сьогодні на базі Рівненської ЗОШ № 24

Інклюзивно-ресурсний центр відкрили сьогодні на базі Рівненської ЗОШ № 24

 

З 99 дітей міста, котрі отримують інклюзивну освіту, у цьому центрі навчається третина. Це учні і з вадами зору, і з порушеннями опорно-рухового апарату, і затримкою в розвитку.

У бюджеті наступного року міська рада передбачила для забезпечення центру необхідними фахівцями 12 штатних одиниць, яких набирають за конкурсом.

Усі навчальні аудиторії укомплектовані спеціальними меблями, найсучаснішим обладнанням, методичними матеріалами, і навіть відеокамерами - щоб за процесом навчання і розвитку своїх діток могли спостерігати батьки.
- Загалом Рівне потребує три таких центри, щоб сповна забезпечити право на освіту діток із особливими потребами, не відриваючи їх від сімей. На сьогодні ми вже маємо два - цей, на базі 24-ої школи та "Особлива дитина" на Ювілейному. І обов'язково відкриємо третій, - наголосив міський голова Володимир Хомко. - Це не такі великі гроші для бюджету. Я дав доручення управлінню освіти вивчити який мікрорайон міста ще охоплює найбільшу кількість таких діток, щоб відкрити третій центр там, куди найлегше буде діставатися більшості.

 

 

 

 

 

 

 

 


Ключові слова Рівне ЦНАП мер міста

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua