logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

16 травня о 11:00 відбудеться засідання бюджетної комісії

16 травня о 11:00 відбудеться засідання бюджетної комісії

16 травня о 11:00, в 410 каб. (вул. Соборна, 12А) відбудеться засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та управління комунальною власністю (голова постійної комісії О. Карпяк).

  1. Про повторний розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про прийняття в комунальну власність територіальної громади міста гуртожитку на вул. Дворецькій, 184” (М. Бляшин, Я. Сахнюк)
  2. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про заслуховування звіту про роботу заступника міського голови Рівного Віталія Германа за 2017 рік” (О. Чубай)
  3. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про виділення коштів з резервного фонду бюджету міста Рівного на 2018 рік громадянці Климчук О. Л.” (А. Чугуєвець)
  4. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про внесення змін до рішення Рівненської міської ради від 12.06.2008 № 1597 “Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Рівного, що не підлягають приватизації” (із змінами)” (Н. Поліщук)

Ключові слова Рівне

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua