logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Міжнародні експерти відзначили Рівненський ЦНАП як зразок успіху

Міжнародні експерти відзначили Рівненський ЦНАП як зразок успіху
Роботу Рівненського регіонального ЦНАПу відзначили міжнародні експерти під час Міжнародної конференції «Кращі практики надання адміністративних послуг в малих громадах України, Вірменії, Грузії».
 
Основною метою Міжнародної конференції вбачається обмін досвідом та кращими практиками організації надання адміністративних послуг в малих громадах України, Вірменії, Грузії, налагодження співпраці з міжнародними організаціями та створення платформи для реформування на рівні місцевого самоврядування.

Міжнародні гості під час своїх виступів згадували про створення Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг, як зразок успішного впровадження елементу взаємодії влади та громади та децентралізації повноважень органам місцевого самоврядування, а керівників ЦНАПу - одними із найперспективніших щодо реформ децентралізації.
 
Також під час конференції «Кращі практики надання адміністративних послуг в малих громадах України, Вірменії, Грузії» компанія РЕНОМЕ представила Програмне забезпечення "ЦНАП-SQS", що розроблено і вперше впроваджено у Рівненському ЦНАПі. Слід зазначити, що ідея, змістовне наповнення, структура програмного забезпечення виключно заслуга команди Рівненського ЦНАПу на чолі з Віталієм Германом та Юлією Шигоревою. Фахівці РЕНОМЕ успішно реалізували цю ідею. Нині цим програмним забезпеченням цікавляться і впроваджують інші ЦНАПи.
 
Автор: OGO.ua

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua