logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Де знаходиться і яким буде Управління ДАБІ Рівненської міської ради

Де знаходиться і яким буде Управління ДАБІ Рівненської міської ради

Після отримання повноважень з Києва діяльність Управління ДАБІ у Рівненській області, яке очолює Ігор Мічуда, припиняються на території обласного центру.

Водночас за ними залишаються лише контрольні функції з нагляду в частині дотримання законодавства Управлінням ДАБІ Рівненської міської ради.

В області Рівне стало першим містом, яке виконало усі вимоги і готове отримати повноваження у сфері державного архітектурно-будівельного контролю. Мається на увазі – створення виконавчого органу міської ради (наявність приміщення, необхідної оргтехніки, набір працівників, проведення відповідного їх навчання, отримання доступу до реєстру), – пояснює заступник міського голови Рівного Віталій ГЕРМАН. – Це насправді знакова подія, що є успішним прикладом децентралізації повноважень у сфері державно-архітектурного контролю.

Управління державного архітектурно-будівельного контролю Рівненської міської ради знаходиться у місті Рівне, на вулиці Лермонтова,6, на третьому поверсі адміністративної будівлі. Загальна площа управління 114 квадратних метрів. Загальна чисельність Управління ДАБІ складає 8 штатних одиниць.

Джерело: rivne.ogo.ua


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua