logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

«Три хвилини – три довідки». У ЦНАПі представили новий сектор Експрес обслуговування клієнтів

«Три хвилини – три довідки». У ЦНАПі представили новий сектор Експрес обслуговування клієнтів

Як повідомляє на своїй сторінці у «Фейсбук» новопризначений керівник Юлія Шигорева, «з початку серпня місяця 2016 року у Рівненському регіонального центрі надання адміністративних послуг впроваджений в роботу програмний засіб «ЦНАП-Smart-quality-service», призначений для формування і ведення реєстру територіальної громади в електронному вигляді, реєстрації місця проживання громадян. Завдяки клопіткій праці усієї команди реєстр територіальної громади міста Рівне на сьогодні практично заповнений на 95%, що дає можливість нашим клієнтам отримувати базові послуги у сфері реєстрації місця проживання за лічені хвилини.

Запроваджена інновація стала фіналістом конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2016 року та отримала нагороду у вигляді Спеціальної відзнаки. Цей конкурс щорічно проводиться Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України у співробітництві з Програмою Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні». Мислимо глобально, діємо локально! /think global act local!»

Під час представлення проекту у заході взяв участь міський голова Рівного Володимир Хомко, який особисто протестував всі переваги надання послуг у ЦНАПі.

«Три хвилини, три довідки – без усяких проблем. Я людина іншої епохи, - коли записувався до паспортиста, було два дні прийомних. Тому, враження тільки позитивні», - повідомив очільник міста.

Джерело: Telegazeta.rv


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua