logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Ми завжди відкриті до спілкування: приймаємо гостей зі Сходу!

Ми завжди відкриті до спілкування: приймаємо гостей зі Сходу!

Надзвичайно приємно чути від гостей із Східного регіону про великі потенційні можливості нашого міста. Сьогодні, уже втретє, Рівненський центр надання адміністративних послуг приймав підприємців з Донецької та Луганської областей.

Протягом березня, у межах Програми відновлення та налагодження миру ПРООН, проводяться навчальні виїзні сесії з розвитку бізнесу в 7 містах України, в яких беруть участь представники малого та середнього бізнесу з числа внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та місцевого населення Донецької та Луганської областей. Ця ініціатива реалізовується завдяки фінансовій підтримці Посольства Великої Британії в Україні.

Підприємці з Лисичанська, Сєверодонецька, Авдіївки, Луганська та Волновахи мали можливість не лише отримати вичерпну інформацію про кращу практику місцевого самоврядування, про можливість швидко, якісно і в комфортних умовах зареєструвати бізнес чи провести будь-які інші реєстраційні процедури, але й особисто переконатися у гостинності та привітності людей на Західній землі.

Разом із душевним теплом, на пам'ять про Рівненський регіональний центр надання адміністративних послуг, гостям були вручені невеликі подарунки з логотипом ЦНАПу та зроблені веселі фото на пам'ять!

Ознайомчу екскурсію по ЦНАПу провела начальник управління забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради Юлія Шигорева.

Ми завжди відкриті до спілкування та обміном досвідом.
Мислимо глобально, діємо локально! - Think globally, act locally! 

 


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua