logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Сектору паспортних послуг у Рівненському ЦНАПі бути!

Сектору паспортних послуг у Рівненському ЦНАПі бути!

У Рівненському центрі надання адміністративних послуг ось уже котрий день тривають ремонтні роботи. Це непомітно для клієнтів ЦНАПу, адже ми прагнемо зберігати комфорт і затишок навіть під час глобальних перебудов. Однак за скромними дверима розкриваються великі перспективи. По завершенню реконструкції додаткових приміщень Рівненського ЦНАПу отримаємо можливість у комфортних умовах із використанням сучасного обладнання надавати адміністративні послуги у сфері прийому документів на оформлення та видачу паспорта громадянина України у вигляді ID-карти та паспортів громадянина України для виїзду за кордон.

Розширення можливостей надавати адміністративні послуги у Рівненському регіональному центрі надання адміністративних послуг здійснюється в межах реалізації в області проекту міжнародної технічної допомоги Європейського Союзу «Центр надання адміністративних послуг як інноваційний інструмент взаємодії влади та громади». Впровадження та реалізацію Проекту до 1 липня 2017 року, покладено на Департамент економічного розвитку і торгівлі Рівненської обласної державної адміністрації разом із Рівненською міською радою. Управління забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради виступає учасником Проекту та одним і кінцевих бенефіціарів.

Маємо зазначити, що Рівненський центр надання адміністративних послуг здійснює підготовку до втілення амбітної мети щодо удосконалення надання адміністративних послуг та задоволення назрілої потреби населення у сфері прийому документів на оформлення та видачу паспорта громадянина України у вигляді ID-карти та паспортів громадянина України для виїзду за кордон. Наразі Рівненським регіональним центром надання адміністративних послуг закуплено п’ять автоматизованих робочих місць для реалізації нового сервісу. Адміністратори Центру проходять фахові навчання у Рівненському відділенні Державної міграційної служби аби у всеозброєнні приступити до нового виду діяльності. Разом із розширенням переліку адміністративних послуг планується створити новий сектор - «Сектор паспортних послуг та реєстрації місця проживання».

За попередніми розрахунками фахівців ЦНАПу за таких технічних та кадрових умов Центр спроможний прийняти більше 300 клієнтів за день.

Сподіваємося, що депутати міської ради підтримають ініціативу мера міста Володимира Хомка щодо збільшення чисельності команди Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг на 15 штатних одиниць, що дозволить уникнути завантаження адміністраторів та проводити прийом громадян швидко, якісно та з мінімальними затратами зусиль та часу.

Кажуть ремонт можна лише розпочати, але ми гарантуємо, що обов’язково його закінчимо і сектору паспортних послуг та реєстрації місця проживання бути!

#Мислимо глобально, діємо локально! - Think globally, act locally!


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua