logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Рівненський ЦНАП співпрацює з iGov

Рівненський ЦНАП співпрацює з iGov

Рівненський регіональний центр надання адміністративних послуг  разом з активною частиною громади Рівного розпочав співпрацю з волонтерським проектом  iGov , який створений з метою зменшення корупційної складової у системі діяльності державних органів, удосконалення  бізнес-процесів та пришвидшення надання послуг державними органами  громадянам та бізнесу.

https://igov.org.ua 

Наразі до порталу iGov підключено ряд послуг, що надаються відділом ведення реєстру територіальної громади Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг.

Перелік послуг, які підключені до порталу:
• реєстрація місця проживання
• зняття з реєстрації місця проживання
• видача довідки про реєстрацію місця проживання фізичних осіб
• видача довідки про зняття з реєстрації місця проживання
• видача довідки про склад сім'ї або зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб.
Особа, яка потребує надання послуг із зазначеного переліку, може подати заявку на сайті iGov, попередньо здійснивши реєстрацію.

При подачі заявки на портал iGov  завантажуються сканкопії необхідних документів. З переліком документів можна ознайомитися на офіційному сайті Рівненського ЦНАПу.

https://www.cnaprv.gov.ua

Після подачі заявки клієнтом на e-mail відділу надходить повідомлення, яке відразу опрацьовується адміністратором: перевіряється наявність документів та надається обґрунтована відповідь про можливість надання послуги чи відмову з детальною консультацією.

Якщо клієнту надійшла відмова, він має право повторно надіслати заявку на розгляд через портал iGov з виправленням вказаних недоліків.

При безпосередньому отриманні послуги клієнт з’являється у ЦНАП особисто з оригіналами всіх необхідних документів і в лічені хвилини отримує результат по своїй заявці в секторі «Експрес послуги».

 


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua