logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Практичний тренінг для самореалізації особистості

Практичний тренінг для самореалізації особистості

Різносторонній розвиток особистості – запорука успішного життя, отримання від нього задоволення у вигляді добрих друзів, улюбленої роботи, упевненості у майбутньому і відсутності внутрішніх перепон для того, щоб стати ще досконалішим.

Для працівників Центрів надання адміністративних послуг проведено практичний тренінг «Самоактуалізація та особистісний розвиток персоналу Центрів надання адміністративних послуг», який ми мали можливість провести за сприяння Громадського об'єднання "Всеукраїнська асоціація центрів надання адміністративних послуг" та за фінансової підтримки німецького бюро співробітництва GIZ.

На ньому зібралося коло однодумців і людей, що прагнуть дізнатися щось нове про себе, людей, що поруч, відкрити багатогранність душі і безмежні фізичні можливості людини.

Як писав А. Маслоу: «…здорову, самоактуалізовану особистість не лякає невідомість настільки, наскільки лякає середньостатистичну людину. Вона ставиться до незвіданого спокійно, не розглядаючи у цьому загрози для себе. Для неї невідоме є цікавим, таким, що збуджує до діяльності, пошуку істини».
Ми шукаємо істину і йдемо до майбутнього з цікавістю.

Сьогодні існує великий запит соціуму до самоекспресії, до розкриття власних здібностей і талантів із прагненням до ствердження своєї унікальності та досягнення успіху у житті. Саме цей запит на індивідуальність, на виокремлення себе із «сірої маси» натовпу спонукає особистість до більш яскравої самопрезентації. З метою самоактуалізації варто сконцентрувати свій розвиток: в напрямку до себе, в напрямку до успіху, в напрямку до творчого та фізичного вдосконалення, в напрямку до духовного розвитку, вищої матерії.

Сподіваємося, що тренінг дозволив учасникам розкрити нові грані свого характеру, мотивував їх до самовдосконалення, примусив задуматися над покликанням, яке кожна людина несе впродовж свого життя.

 

#Мислимо глобально, діємо локально! - Think globally, act locally!

 


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua