logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

З Днем народження нас!

З Днем народження нас!

Сьогодні у Рівненському регіональному центрі надання адміністративних послуг маємо нагоду ще раз подякувати команді за роботу, за відданість, за наполегливість у досягненні омріяних вершин.

04.04.2016 року успішно проведено децентралізацію повноважень у сфері реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання. У результаті розпочав роботу Відділ ведення реєстру територіальної громади міста Рівне (червоний та сірий сектори), в яких наразі працює 12 адміністраторів, котрі виконують роботу з формування і ведення реєстру територіальної громади міста в електронному вигляді та проводять реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання громадян, а також видають різні види довідок у цій сфері.

Сьогодні це потужна молода команда, що зуміла перевершити будь-які очікування.

Заступник мера міста Рівне Віталій Герман, начальника Управління забезпечення адміністративних послуг Юлія Шигорева та вся команда Центру щиро вдячні колегам та друзям за плідну працю, клопітку щоденну роботу на результат та за Ваш професіоналізм!

Важко уявити, що надання послуг у цій сфері донедавна супроводжувалося величезними чергами, веденням паперової картотеки, відсутністю можливості для адміністраторів забезпечити доступність та якість послуг клієнтам на високому рівні.

Минув рік з дати відкриття Відділу ведення реєстру територіальної громади за який зроблено колосальну роботу всім колективом Центру.

Команда Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг розробили та впровадили програмне забезпечення «ЦНАП-Smart-quality-service», призначене для формування і ведення реєстру територіальної громади; зберігання, захисту, обробки, використання інформації про особу та про документи, до яких вносяться відомості. Наразі це програмне забезпечення є не лише нашою гордістю, але й основною складовою процесу надання адміністративних послуг у сфері реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання. Саме ця інновація отримала Спеціальну Відзнаку у конкурсі «Кращі практики місцевого самоврядування 2016», який проводиться Радою Європи спільно з Мінрегіоном України у співробітництві з Програмою Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні». .

Відтак, сьогодні процес у цій сфері займає лічені хвилини та потребує мінімум зусиль, що дозволило абсолютно  позбутися черг, а спілкування адміністраторів та клієнтів стало максимально комфортним.

Наша команда кожної миті працює над власним розвитком, налагоджує операційні процеси, щоб бути більш ефективною та мати можливість надавати якісні та доступні послуги. Нещодавно відкрито новий сектор Експрес обслуговування клієнтів у якому клієнти, що звертаються не вперше до Центру мають можливість отримати послуги без черги буквально за декілька секунд.

Ми працюємо для Вас, поруч з Вами і разом з вами!

Мислимо глобально, діємо локально! - Think globally, act locally!


Ключові слова None

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua