logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Успішна співпраця зі студентством Рівненщини

Успішна співпраця зі студентством Рівненщини

Одним із важливих завдань Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг є наближення влади до громади. Реалізується це завдання, у тому числі, через просвітницьку роботу серед молоді, зокрема студентства Рівненщини.
Вже звичними є проведення екскурсій у Центрі, які дають можливість не лише ознайомити з організацією роботи та управління виконавчого органу Рівненської міської ради, але й презентувати один із найкращих в Україні стандартів якості обслуговування населення у сфері надання адміністративних послуг.
Особливо приємно відзначити, що просвітницька робота Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг переходить на вищі щаблі співпраці із навчальними закладами, які поєднують у собі теоретичне здобуття знань із практичним їх втіленням.
Зокрема, 03 березня 2017 року у стінах ЦНАПу відбулося практичне заняття студентів спеціальності «Документознавство та інформаційна діяльність» Національного університету водного господарства та природокористування з дисципліни «Підприємництво» за темою «Державна реєстрація фізичних осіб-підприємців». Напередодні студенти прослухали лекцію щодо законодавчого забезпечення, порядку створення та особливостей оподаткування суб’єктів підприємницької діяльності. Під час практичного заняття у Рівненському регіональному центрі надання адміністративних послуг студенти отримали вичерпну, фахову консультацію про перелік документів, необхідних для державної реєстрації, форми документів, порядок та результати надання послуги від начальника відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Людмили Воронюк.
Окрім того, студенти були ознайомлені з порядком отримання будь-яких послуг, що входять у компетенцію ЦНАПу та на власному досвіді переконалися у високій якості та доступності надання адміністративних послуг у Рівненському регіональному центрі надання адміністративних послуг. Ознайомчу екскурсію провів заступник начальника управління забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради Сергій Марцинюк.


Мислимо глобально, діємо локально! - Think globally, act locally!


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua