logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Заступник міського голови Рівного Віталій Герман розповів про перші кроки на новій посаді

Заступник міського голови Рівного Віталій Герман розповів про перші кроки на новій посаді

Кандидатуру Віталія Германа підтримали депутати під час останнього у цьому році засідання сесії Рівненської міської ради.

Під час обговорення кандидатури заступника міського голови тільки представник Радикальної партії висловився негативно щодо Віталія Германа, в той час, коли решта депутатів наголошували, що це цілеспрямована, відповідальна та працьовита людина.

Так, міський голова Рівного Володимир Хомко заявив, що Віталій Герман створив у Рівному найкращий регіональний ЦНАП в Україні. А Олександр Чубай підкреслив, що бачить у кандидаті на посаду заступника міського голови досвідченого та компетентного керівника, який прагне змін на краще.

В результаті обговорення 34 депутати присутні в сесійній залі підтримали нового заступника міського голови та привітали Віталія Германа з обранням на цю відповідальну посаду.

Сам же Віталій Герман поділився з кореспондентами "ОГО" своїми планами та ініціативами, які прагне реалізувати на цій посаді перш за все.

По-перше, Віталій Ігоревич планує сформувати команду професіоналів, які будуть працювати для розвитку міста. По-друге, новий заступник мера працюватиме над зміною правосвідомості працівників органів місцевого самоврядування. Щоб ці люди розуміли своє головне призначення - служити територіальній громаді міста. По-третє, Віталій Герман ставить перед собою мету - навести лад з малими архітектурними спорудами у нашому місті, а також працювати над реалізацією проектів "електронне місто", що допоможе кожному мешканцю почувати себе комфортно.

Джерело: ogo.ua


Ключові слова Рівне ЦНАП Віталій Герман

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua