«Красива комп’ютерна іграшка» або як працювати на результат

«Красива комп’ютерна іграшка» або як працювати на результат

Сьогодні програмні інновації є не лише вимогою часу, це ефективні рішення, які спрямовані на оптимізацію операційних процесів, правильного планування робочого часу та контролю над поставленими завданнями. Відтак, сьогодні Рівненський регіональний центр надання адміністративних послуг приймав колег з м. Києва.

«Окрім гостинності та дружньої атмосфери, ми завжди робимо ставку на ефективність та професіоналізм. Це важливі критерії сьогодення, котрі часто нівелюється різноманітними чинниками. Сьогодні вкрай важливо мислити категоріями «послуга-клієнт», адже без цієї філософії важко побудувати сервісну державу. Саме тому ми впровадили інформаційно-телекомунікаційну систему (розроблену РЕНОМЕ-СМАРТ) і ділимося з усіма успішними результатами. Працюючи на результат, ми хочемо показати всім, що 2016 рік – рік ефективності», - Юлія Шигорева, Менеджер з питань розвитку Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг.

Враховуючи те, що ЦНАП у м. Рівному успішно провів децентралізацію владних повноважень у сфері надання адміністративних послуг, гостям було презентовано нові стандарти роботи. Важливим є те, що ці послуги надаються безпосередньо в день звернення клієнта під час прийому.

«…Окрім зовнішнього вигляду, у вас дуже правильна організаційна побудова роботи Центру: децентралізація повноважень  реалізована органами місцевого самоврядування, а саме: в державній реєстрації юридичних осіб та фізичних-осіб підприємців, речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень. А також з питань формування і ведення реєстру територіальної громади міста, реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання та видачі різних видів довідок у цій сфері. Також сподобалося зонування приміщення, електронна оцінка якості роботи, що розміщена при вході, голосовий супровід електронної черги. Показовим є і кваліфікований персонал, що надає послуги у ЦНАПі.», - Наталія Шамрай, Директор Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг м. Києва.

Опісля уже класичної екскурсії Центром, делегації було запропоновано операційно ознайомитися із впровадженою інформаційно-телекомунікаційною системою «ЦНАП-Smart-quality-service», відчути всі переваги автоматизації.

«Я в захваті. Це так просто! Не потрібно мати особливі комп’ютерні навики. Програма є доступною для освоєння, оперативно «підтягує» всі потрібні дані та звіти. Головне – надзвичайно економить час.», - Наталія Гайдамака, начальник відділу Департаменту з питань реєстрації м. Києва


«Красива комп’ютерна іграшка» або як працювати на результат«Красива комп’ютерна іграшка» або як працювати на результат«Красива комп’ютерна іграшка» або як працювати на результат«Красива комп’ютерна іграшка» або як працювати на результат«Красива комп’ютерна іграшка» або як працювати на результат
Ключові слова Рівне ЦНАП
Приходьте до нас 33028, м. Рівне, майдан Просвіти, 2

Понеділок, Середа, Четвер: з 9.00 до 17.00
Вівторок: з 9.00 до 20.00
П’ятниця, Субота: з 9.00 до 16.00
Вихідний день: неділя.

Віддалені робочі місця ЦНАП у ТРЦ "Злата Плаза"
Понеділок-Четвер: з 10.00 до 18.00
П’ятниця: з 10.00 до 17.00
Вихідні дні: субота та неділя

Віддалене робоче місце в смт Квасилів
смт Квасилів, вул. Богдана Хмельницького, 2
Понеділок, середа, п'ятниця: з 8.00 до 16.00
Вихідні дні: вівторок, четвер, субота та неділя

Віддалені робочі місця ЦНАП
у ТРЦ "Happy Mall"
Понеділок-Четвер: з 10.00 до 18.00
П’ятниця: з 10.00 до 17.00
Вихідні дні: субота та неділя

Віддалене робоче місце ЦНАП
у КНП "Пологовий будинок" РМР
Понеділок-П’ятниця: з 12.00 до 16.00
Вихідні дні: субота та неділя

Віддалені робочі місця ЦНАП
у КНП ЦПМСД "Ювілейний" РМР
Понеділок-Четвер: з 09.00 до 17.00
П’ятниця: з 09.00 до 16.00
Вихідні дні: субота та неділя

Напишіть нам dznap@rivnerada.gov.ua

Зателефонуйте нам: 

Відділ реєстрації місця проживання/ відділ паспортних послуг
(097) 043-00-43;
відділ інтегрованих послуг
(097) 143-00-43;
відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців
(098) 811-45-60;
відділ державної реєстрації речових прав на нерухоме майно
(067) 313-62-26;
відділ адміністративних послуг та "Дозвільний центр"
(096) 043-00-43;
гаряча лінія віддаленого робочого місця в смт Квасилів
(097) 743-00-43;
відділ послуг сервісного центру МВС
(067) 643-00-40.
Єдиний багатоканальний номер
(0362) 40-00-43;