logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Панацея існує або як створювати ефективні рішення

Панацея існує або як створювати ефективні рішення

Сьогодні Рівненський регіональний центр надання адміністративних послуг вперше приймає делегацію колег з ЦНАПу (м. Львів) в рамках презентації  електронної інформаційно-телекомунікаційної системи «ЦНАП-Smart-quality-service» (розробленої РЕНОМЕ-СМАРТ). Даний візит зумовлений популяризацією програмного ноу-хау, який  за короткий термін реалізації показує  стабільні покращення у роботі адміністраторів.

Також, було проведено коротку екскурсію по секторам ЦНАПу, ознайомлено з концепцією «відкритого офісу», та, власне, проектом реконструкції приміщень.

«Для мене ЦНАП є дуже близьким. Тому дуже важливою є атмосфера та відчуття гостинності. Одразу помітно, що люди, які працюють – натхненні, хочуть максимально працювати задля покращення якості надання адміністративних послуг. Справді - професіоналізм!Це все велика сила та відповідальність: для керівника та людей, котрі відкривали ЦНАП.», - Бартошик Валентина Володимирівна , директор Центру надання адміністративних послуг м. Львова.

Хочемо нагадати, що вже протягом місяця в Рівненському регіональному центрі надання адміністративних послуг працює програмне забезпечення розробки РЕНОМЕ-СМАРТ, яке спрямоване на формування та ведення єдиного реєстру територіальної громади;  зберігання, захисту, обробки, використання і поширення інформації про особу та про документи, до яких вносяться відомості. 


Панацея існує або як створювати ефективні рішення Панацея існує або як створювати ефективні рішення Панацея існує або як створювати ефективні рішення Панацея існує або як створювати ефективні рішення Панацея існує або як створювати ефективні рішення
Ключові слова Рівне ЦНАП

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua