logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Зубко: Система ЦНАПів має діяти по всій Україні до кінця 2016 року

Зубко: Система ЦНАПів має діяти по всій Україні до кінця 2016 року

Відкриття системи ЦНАПів по всій Україні до кінця 2016 року – один з головних пріоритетів Мінрегіону.

Про це сьогодні заявив міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко, передає Урядовий портал.

Геннадій Зубко зазначив, що ЦНАП – один з дієвих інструментів реформи децентралізації, яку впроваджує Мінрегіон. «Відкриття та робота ЦНАПів – це та реформа, яку реально відчувають люди. І та реформа, з якою стикається постійно ледь не кожен українець. Реформи в Україні починаються зі зміни взаємовідносин між державою та громадянином. Коли громадянин стане клієнтом, а держава виконавцем – тоді ми побудуємо Європу в Україні. ЦНАП – це реальне забезпечення прозорості, відкритості та зрозумілості дій влади у сфері надання адміністративних послуг, виконання стандартних, спрощених схем «руху» до бажаного результату. Крім того, надання адміністративних послуг – це додаткові кошти, якими наповнюватимуться місцеві бюджети», – зазначив Геннадій Зубко.

Він повідомив, що типові проекти ЦНАПів для впровадження у територіальних громадах були напрацьовані Мінрегіоном спільно з експертами проекту німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ). «Сьогодні таких центрів працює понад 600. Відкриття системи ЦНАПів по всій Україні до кінця 2016 року – один з головних пріоритетів Мінрегіону в рамках реформи децентралізації», – наголосив міністр. 

Джерело: www.zik.ua


Ключові слова Рівне ЦНАП реформи

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua