logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

До відома суб’єктів господарювання!

До відома суб’єктів господарювання!

Оголошується відбір виконавців архітектурно-дизайнерських рішень (ескізів) для модернізації Рівненського міського центру надання адміністративних послуг (“Розширення матеріально-технічної бази для вдосконалення роботи регіонального ЦНАПу” за адресою: м. Рівне, майдан Просвіти, 2).

На виконання грантового контракту № 2015/371-134 щодо реалізації проекту технічної допомоги Європейського Союзу “Центр надання адміністративних послуг як інноваційний інструмент взаємодії влади та громади” (далі – Проект, ЦНАП), відповідно до розпоряджень голови облдержадміністрації від 01.02.2016 № 25, від 24.02.2016 № 145 протягом 2016 року планується модернізувати ЦНАП міста Рівне.

На першому етапі виконання зазначеного вище завдання необхідно розробити архітектурно-дизайнерські рішення (ескізи) на модернізацію вказаного ЦНАПу, при підготовці яких необхідно керуватися:

-  загальними рекомендаціями щодо створення центрів надання адміністративних послуг (додаток 1);

-  основними вимогами щодо створення, модернізації та функціонування центрів надання адміністративних послуг, а також окремими рекомендаціями щодо дизайну інтер’єрів та оздоблення приміщень центрів надання адміністративних послуг (додаток 2);

- планом приміщень ЦНАПу (додаток 3, додаток 4);

- вимогами чинних законодавчих і нормативних документів з питань адміністративних послуг та будівництва.

Відповідно до пункту 19 Порядку взаємодії офісу Проекту технічної допомоги Європейського Союзу “Центр надання адміністративних послуг як інноваційний інструмент взаємодії влади і громади” з іншими учасниками його реалізації, затвердженого основним партнером Проекту, а саме наказом управління розвитку, інвестицій та європейської інтеграції Волинської облдержадміністрації від 31.03.2016 року № 8 (далі - Порядок) “усі архітектурно-дизайнерські рішення на об’єкти реконструкції у рамках Проекту обов’язково попередньо подаються на розгляд і погодження Ради експертів Проекту. Без такого погодження виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію об’єктів забороняється”.

У зв’язку з необхідністю ефективного та раціонального використання коштів, організації підготовки архітектурно-дизайнерських рішень для ЦНАП, що модернізовуватимуться, здійснюється з обов’язковим дотриманням таких вимог:

-  з метою уникнення можливих помилок перед розробкою архітектурно-дизайнерських рішень (ескізів) у 3D обов’язково попередньо надаються бачення (схематичний план) модернізації ЦНАП у 2D для подальшого розгляду та погодження Радою експертів проекту. Після погодження Радою експертів проекту бачення (схематичного плану) модернізації ЦНАП у 2D розпочинається розробка архітектурно-дизайнерських рішень (ескізів);

-  розробка проектно-кошторисної документації розпочинається після погодження Радою експертів проекту архітектурно-дизайнерських рішень.

Бачення (схематичний план) модернізації ЦНАП у 2D та архітектурно-дизайнерські рішення у 3D подаються по мірі їх готовності електронною поштою на адресу mp-ekon@ukr.net.

Враховуючи вищезазначене, просимо подати департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації (33028, м.Рівне, майдан Просвіти, 1) до 11 травня 2016 року у паперовому та електронному вигляді (e-mail: mp-ekon@ukr.net) архітектурно-дизайнерські рішення (ескізи) та вартість їх виготовлення для модернізації ЦНАПу міста Рівне, а також документи, що підтверджують досвід надання послуг подібного характеру (рекомендаційні листи, сертифікати працівників тощо).


Ключові слова Рівне ЦНАП конкурс

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua