logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Інновація цінності або мислимо категорією клієнта

Інновація цінності або мислимо категорією клієнта

Запровадження систем електронного врядування є не лише однією із фундаментальних концепцій розвитку органів місцевого самоврядування, але й вимогою інформаційного 21 століття. Відтак, Рівненський регіональний центр надання адміністративних послуг крокує в ногу з потребою клієнта, інтегруючи програмне забезпечення (ПЗ) щодо формування єдиного електронного реєстру територіальних громад, яке розроблене компанією Реноме-Смарт.

“Після множинного аналізу потреб нашого клієнта, ми зрозуміли, що ефективність надання адміністративних послуг полягає не лише у алгоритмічній роботі, але й із розрахунком «оптимального поєднання» між поняттям «оперативність» та «якість»”, - переконаний директор Рівненського регіонального ЦНАПу Віталій Герман.

Дані інновації дозволяють адміністраторам ПЗ проводити миттєву ідентифікацію по логіну та паролю, здійснювати швидкий пошук адреси по перших літерах вулиці. Для того, щоб знайти особу  аналогічно швидко, варто лише ввести перші літери  прізвища, імені чи дату народження. Формування заяви на реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання виконується єдиним натисканням активної клавіші.  Автоматично друкується заява на різні види довідок, в тому числі про склад сім'ї або зареєстрованих осіб.

«Сьогодні ми говоримо лише про орієнтацію на результат. Ми переконані, що злагоджені дії цілої команди дозволять нам здійснити “якісний стрибок” у побудові сервісного міста з орієнтацією на потребу рівнян, а допомога партнерів реалізує ціннісні концепти на місцях», - запевняє Віталій.



Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua