logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Формування ОСББ у Рівному: де видають необхідні довідки?

Формування ОСББ у Рівному: де видають необхідні довідки?

Рівненський центр надання адміністративних послуг допомагає рівнянам у процесі формування ОСББ – об’єднання співвласників багатоквартирних будинків.

Нагадаємо, до 1 липня цього року українцям, зокрема і мешканцям Рівного, необхідно обрати управлінську компанію, яка виконуватиме необхідні роботи в будинку, або ж створити ОСББ.

Для того, щоб ухвалити рішення про створення об’єднання (ОСББ), ініціативній групі необхідно отримати інформаційну довідку із визначенням загальної кількості площі квартир і власників. Таку інформацію, яка часто охоплює кількасот сторінок, безкоштовно видають у Рівненському ЦНАПі.

Також у ЦНАПі мешканці Рівного можуть отримати довідку про склад сім’ї, говорить директор Рівненського ЦНАПу Віталій Герман:

– ЖЕКи зараз цих довідок не видають. Ми вже почали видавати довідки про склад сім'ї. Це така цілина можна сказати. Маса негативу. Раніше в ЖЕКах видавали їх автоматично. Дуже часто не уточняли, хто проживає, хто зареєстрований. Тому зараз така проблематика, що ми формуємо реєстр територіальної громади Рівного. Ці повноваження нам передані. І таким чином налагоджуємо цей процес.

Зауважимо, що Рівненський центр надання адмінпослуг одим з перших в Україні почав видавати довідку про склад сім’ї громадянам.

Щоденно в центр звертається більше 700 людей, з них півтисячі осіб – з Рівного, а решта приїжджають з районів.

Джерело: radiotrek.rv.ua


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua