logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Голови об’єднаних громад Рівненщини вчилися у Рівненського ЦНАПу

Голови об’єднаних громад Рівненщини вчилися у Рівненського ЦНАПу

Представників об’єднаних територіальних громад Рівненщини запросили на навчальний семінар з питань утворення та облаштування центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП). 

Насамперед учасники семінару ознайомилися із роботою Рівненського центру надання адміністративних послуг, що нещодавно відкрився в обласному центрі.

Потому головам ОТГ розповіли про основні вимоги створення сільських ЦНАПів. Так, ці будівлі повинні розташовуватись у центрі населеного пункту поруч з адмінбудівлями, автобусними зупинками, а також мати зручне транспортне сполучення. Всередині приміщення ЦНАПу повинне бути просторим, аби відвідувачі могли себе комфортно у ньому почувати.

Разом з тим фахівці розповіли і про вимоги надання послуг. Зокрема, представникам ОТГ наголосили, що з усього переліку увагу слід приділити міграційним питанням, у сфері Держкомзему та Мінюсту. Водночас спеціалісти програми GIZ надалі проводитимуть тренінги для представників ОТГ.

Джерело: www.charivne.info


Голови об’єднаних громад Рівненщини вчилися у Рівненського ЦНАПуГолови об’єднаних громад Рівненщини вчилися у Рівненського ЦНАПуГолови об’єднаних громад Рівненщини вчилися у Рівненського ЦНАПуГолови об’єднаних громад Рівненщини вчилися у Рівненського ЦНАПу

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua