logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Обмін досвідом - запорука якісного надання адміністративних послуг!

Обмін досвідом - запорука якісного надання адміністративних послуг!

Сьогодні, 12 жовтня 2023 року, з метою обміну досвідом впровадження та надання адміністративних послуг для ветеранів, членів їх сімей, членів сімей загиблих Захисників і Захисниць України за допомогою «єдиного вікна», до Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному з робочим візитом завітали керівники ЦНАПів різних громад Рівненської області.
Впродовж візиту обговорили актуальні питання організації надання адміністративних послуг в цілому та ознайомились з практикою реалізації проєкту «Адмінсервіс «Ветеран» зокрема, поділились власними напрацюваннями і шляхами виходу із проблемних ситуацій.
Директор Департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради Євгенія Курсик провела для гостей екскурсію по ЦНАПу міста Рівного, а наші адміністратори поділились необхідною інформацією щодо нюансів надання окремих адміністративних послуг.
Окрім того, під час візиту, відбулась дуже приємна та знакова подія – саме сьогодні створено громадську організацію «Асоціація центрів надання адміністративних послуг Рівненщини», що сприятиме ще більш тісній взаємодії та комунікації фахівців сфери надання адміністративних послуг області.
Разом до перемоги!

 

 

 

 


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua