logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

До уваги клієнтів сектору адміністративних послуг Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному!

До уваги клієнтів сектору адміністративних послуг Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному!

Тимчасово припиняється прийом документів у сфері будівництва!
Кабінет міністрів України ухвалив рішення про запуск роботи Державної інспекції архітектури та містобудування, а також – припинення роботи Державної архітектурно-будівельної інспекції!
15 вересня 2021 року Урядом прийнято постанову № 960 «Питання Державної інспекції архітектури та містобудування». Згідно з приписами цієї постанови Державній інспекції архітектури та містобудування надано можливість здійснення повноважень і виконання функцій з питань державного архітектурно-будівельного контролю і нагляду.
Листом від 17 вересня 2021 року № 1017-989-21 Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Рівненській області повідомлено про припинення розгляду документів для отримання адміністративних послуг щодо прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів і отримання права на виконання підготовчих та будівельних робіт.
У зв’язку з цим, на період до надання роз’яснень та створення нових інформаційних карток та форм документів припиняється прийом документів для надання адміністративних послуг у сфері будівництва через Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному!

#ми_частина_змін


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua