logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному один з найяскравіших прикладів успішної реформи системи надання адміністративних послуг в Україні!

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному один з найяскравіших прикладів успішної реформи системи надання адміністративних послуг в Україні!

23 вересня 2021 року, до Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному студенти Рівненського економіко-технологічного фахового коледжу Національного університету водного господарства та природокористування - ознайомилися з роботою Центру, інноваціями, перспективами розвитку з досвідом кращих практик реалізації повноважень у сфері надання адміністративних послуг!

Команда Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному щоденно працює над покращенням доступності та якості надання адміністративних послуг. В Центрі можна зареєструвати місце проживання, бізнес, нерухомість, оформити право власності чи користування земельною ділянкою, отримати документи, що надають право на виконання будівельних робіт, подати декларацію про готовність закінченого будівництвом об’єкта в експлуатацію, отримати відомості з Державного земельного кадастру, документи дозвільного характеру у сфері господарської діяльності, отримати практично всі адміністративні послуги, які надаються виконавчими органами Рівненської міської, отримати фахові консультації у різних сферах життєдіяльності міста.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua