logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Команда Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному зустрічає колег з Краматорська!

Команда Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному зустрічає колег з Краматорська!

До Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному завітали профільні фахівці сфери надання адміністративних послуг міста Краматорська ознайомилися з ефективними рішеннями, інноваціями та перспективами розвитку Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному!

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному один з найяскравіших прикладів адміністративної реформи в Україні.

Наразі через Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному надаються адміністративні послуги у сферах державної реєстрації бізнесу, державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, дозвільного характеру, реєстрації місця проживання, паспортних послуг, послуг соціального характеру та отримання адміністративних послуг, що пов’язані з використанням даних Державного земельного кадастру.

Ми зацікавлені в розвитку мережі центрів надання адміністративних послуг, як невід’ємної частини побудови сервісної держави, тому відкриті до співпраці та обміну досвідом між громадами в сфері надання адміністративних послуг.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua