logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному визначено органом реєстрації місця проживання осіб на території смт Квасилів!

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному визначено органом реєстрації місця проживання осіб на території смт Квасилів!

11 лютого 2021 року, на п’ятому пленарному засіданні першої сесії Рівненської міської ради восьмого скликання, Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному визначено органом реєстрації місця проживання осіб на території смт Квасилів. Тому мешканці смт Квасилів з 12 лютого 2021 року можуть отримати якісні адміністративні послуги у сфері реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання звернувшись до Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному за адресою: місто Рівне, майдан Просвіти, 2.

З любов’ю до клієнтів, команда Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному в особі директора Наталія Хомич дякує всім причетним до того, щоб надання адміністративних послуг на території смт Квасилів стало ще доступнішим.

Щиро дякуємо міському голові міста Рівного – Олександр Третяк, депутатському корпусу Рівненської міської ради, старості смт Квасилів – Віта Кисільова за підтримку усіх ініціатив команди Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному.

 

 

 

 

 


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua