logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Запровадження граничних цін/тарифів на послуги з постачання теплової енергії та гарячої води для населення міст обласного значення та міста Києва

Запровадження граничних цін/тарифів на послуги з постачання теплової енергії та гарячої води для населення міст обласного значення та міста Києва

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 560 від 26 червня 2019 року «Деякі питання захисту прав споживачів житлово-комунальних послуг» запроваджується гранична ціна/тариф на послуги для населення міст обласного значення та міста Києва з постачання теплової енергії та з постачання гарячої води на опалюваний сезон 2019/20 року. 

Зокрема, гранична вартість тепла зафіксована на рівні 1400 гривень за 1 Гкал за наявності приладів обліку та 35,21 гривні за 1 кв. метр у разі відсутності приладів обліку. 
На гарячу воду встановлено граничний тариф для населення міст обласного значення та міста Києва на рівні 83,66 гривні за 1 куб. метр за наявності рукосушильників та підключення їх до систем постачання гарячої води, 75,74 гривні за 1 куб. метр – у разі їх відсутності.

Оплата населенням послуг з постачання теплової енергії і постачання гарячої води здійснюється з урахуванням встановлених відповідними органами місцевого самоврядування цін/тарифів, які не перевищують вищезазначені ціни/тарифи.

Вищевказаною постановою зобов’язано органи місцевого самоврядування забезпечити здійснення перерахунку цін/тарифів на послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води для населення до 1 вересня 2019 року.

Детально ознайомитись з постановою Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 року № 560 можна за посиланням:
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/560-2019-п.

Крок за кроком будуємо безпечне, сучасне європейське сервісне місто орієнтоване на потреби громадян!
Рідне місто починається з тебе!


Ключові слова Юлія Шигорева ЦНАП закон

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua