logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Як отримати інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно щодо об’єкта нерухомого майна та щодо суб’єкта речового права

Як отримати інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно щодо об’єкта нерухомого майна та щодо суб’єкта речового права


Порядком надання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 грудня 2015 р. №1127 визначено умови, підстави та процедуру надання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про зареєстровані речові права, обтяження речових прав, об’єкти та суб’єктів таких прав/обтяжень.

Інформація з Державного реєстру прав надається виключно за допомогою програмних засобів ведення Реєстру у паперовій або електронній формі.

Інформація з Державного реєстру прав у паперовій формі надається надавачем інформації (державним реєстратором) з Державного реєстру прав.

Інформація з Державного реєстру прав в електронній формі надається автоматично програмними засобами ведення Реєстру через веб-портал Мін’юсту, у тому числі з використанням сервісної послуги у формі прикладного програмного інтерфейсу Реєстру.

Для отримання інформації з Державного реєстру прав у паперовій формі особа, яка бажає отримати таку інформацію, звертається у відділ державної реєстрації речових прав на нерухоме майно Управління забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради з документом, який посвідчує таку особу (відповідно до Закону України “Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус”). У разі коли такою особою є іноземець, документом, що посвідчує його особу, є паспортний документ іноземця або інший документ, що посвідчує особу іноземця.

Наданню інформації з Державного реєстру прав у паперовій формі передує справляння в повному обсязі адміністративного збору.

Пошук відомостей про зареєстровані речові права здійснюється за одним або декількома з таких ідентифікаторів:


щодо об’єкта нерухомого майна:

  • реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна;
  • кадастровий номер земельної ділянки;
  • адреса об’єкта нерухомого майна;


щодо суб’єкта речового права, обтяження - фізичної особи:

  • прізвище, ім’я та (за наявності) по батькові;
  • номер запису в Єдиному державному демографічному реєстрі;
  • номер та за наявності серія документа, що посвідчує таку особу;
  • реєстраційний номер облікової картки платника податків;


щодо суб’єкта речового права, обтяження - юридичної особи:

  • повне найменування юридичної особи;
  • ідентифікаційний код згідно з ЄДРПОУ.

 

Інформація з Державного реєстру прав у паперовій формі надається на аркушах паперу форматом А4 (210 х 297 міліметрів) без використання спеціальних бланків, проставлення підпису надавачем інформації з Державного реєстру прав та/або печатки.

Інформація з Державного реєстру прав надається незалежно від місцезнаходження нерухомого майна.

 

#ми_частина_змін


Ключові слова закон

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua