logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Відтепер отримати довідку про перебування (неперебування) особи на обліку у статусі безробітного можна у ЦНАПі!

Відтепер отримати довідку про перебування (неперебування) особи на обліку у статусі безробітного можна у ЦНАПі!

 

З 8 серпня 2019 року клієнти Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному мають чудову можливість при подачі документів на оформлення державної допомоги у зв’язку з вагітністю та пологами (а також для одинокої мами) - отримати комплекс послуг!

З метою спрощення процедури отримання документів, необхідних при оформленні державних допомог для жителів міста Рівного, команда Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному підписала Угоду про співпрацю з Рівненським міським Центром зайнятості. 

Нагадуємо про комплекс послуг, який Ви можете отримати одночасно із оформленням державних допомог, а саме – отримати свідоцтво про народження зареєструвати місце проживання дитини подати документи на отримання державної допомоги отримати довідку про перебування (неперебування) особи на обліку у статусі безробітного та замовити паспорт громадянина України для виїзду за кордон.
Відтепер, містянам не потрібно звертатися до Рівненського міського Центру зайнятості за довідкою, адже ми зробимо це для Вас!

 

Крок за кроком будуємо безпечне, сучасне європейське сервісне місто орієнтоване на потреби громадян!
Рідне місто починається з тебе!


Ключові слова Рівне Юлія Шигорева ЦНАП

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua