logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Послуги державної реєстрації актів цивільного стану відтепер у Центрі надання адміністративних послуг у місті Рівному!

Послуги державної реєстрації актів цивільного стану відтепер у Центрі надання адміністративних послуг у місті Рівному!

 

Послуги з державної реєстрації актів цивільного стану є обов’язковими для громадян та актуальними для їх інтеграції в центри надання адміністративних послуг.

Комплексне надання адміністративних послуг за моделями життєвих ситуацій досить часто розпочинається і залежить від послуг сфери державної реєстрації актів цивільного стану. Адже, наприклад, реєстрація народження дитини, шлюбу, як правило, передбачає в подальшому необхідність отримання особою інших адміністративних послуг, зокрема послуг із реєстрації місця проживання, отримання/зміни паспортних документів, державної допомоги тощо.

 

У зв’язку із впровадженням програмного забезпечення Державного реєстру актів цивільного стану громадян в промислову експлуатацію відповідно до наказу Міністерства юстиції України від 29 серпня 2018 року № 2825/5 «Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів у сфері державної реєстрації актів цивільного стану», Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному впроваджує надання адміністративних послуг із державної реєстрації наступних актів цивільного стану для жителів міста Рівне:

  • Адміністративні послуги з державної реєстрації шлюбу.
  • Адміністративні послуги з державної реєстрації розірвання шлюбу за спільною заявою подружжя, яке немає дітей.
  • Адміністративні послуги з державної реєстрації зміни імені.
  • Адміністративні послуги з державної реєстрації народження (дитина народжена у шлюбі).
  • Адміністративні послуги з державної реєстрації народження(при народженні дитини у матері, яка не перебуває у шлюбі, у випадках, коли немає спільної заяви батьків, заяви батька або рішення суду).

 

Запрошуємо Вас скористатися додатковою можливістю отримати якісні адміністративні послуги у сфері державної реєстрації актів цивільного стану через Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному!

 

Крок за кроком будуємо безпечне, сучасне європейське сервісне місто орієнтоване на потреби громадян!
Рідне місто починається з тебе!


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua