logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Команда Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному вітає команду партнерів ЗЛАТА ПЛАЗА з Днем працівника торгівлі!

Команда Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному вітає команду партнерів ЗЛАТА ПЛАЗА з Днем працівника торгівлі!

 

 

Сьогодні, 29 липня 2019 року, команда Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному спільно з ЗЛАТА ПЛАЗА вітали клієнтів територіального підрозділу ЦНАПу з Днем працівника торгівлі, дарували чудовий настрій та приємні подарунки.

Послугами працівників торгівлі користується кожна людина. Від професіоналізму, тактовності і чуйності продавців, організованої та ефективної роботи підприємств торгівлі залежить розвиток споживчого ринку і економіка нашої країни.
З року в рік Ви, працівники сфери торгівлі, постійно нарощує обсяги товарообігу, покращуєте якість торговельного обслуговування споживачів, наближаючи показники галузі до високих європейських стандартів. Завдяки цьому збільшується економічний потенціал держави та стає комфортнішим життя громадянам.
Тому, в цей день хочемо Вам побажати посмішок, радості, сміху, залишатися завжди веселими й життєрадісними не дивлячись ні на які проблеми, здоров'я та успіхів, як в особистому житті, так і на терені Вашої трудової діяльності.

 

 

Крок за кроком будуємо безпечне, сучасне європейське сервісне місто орієнтоване на потреби громадян!
Рідне місто починається з тебе!


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua