logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Команда Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному щиро вітає з Днем народження безпосереднього керівника та міського голову міста Рівного - Khomko Volodymyr!

Команда Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному щиро вітає з Днем народження безпосереднього керівника та міського голову міста Рівного - Khomko Volodymyr!

 

Від щирого серця хочеться побажати Вам успішної діяльності в управлінні нашим містом! Ми говоримо Вам «дякуємо» за щоденну працю на благо Рівного!

Робота з людьми це завжди непросто і завжди відповідально. А стояти на чолі міста – відповідально особливо. Це вимагає високих організаторських здібностей, вміння згуртовувати людей, енергії і самовіддачі. Адже вирішувати щодня доводиться безліч найрізноманітніших проблем різного масштабу.

Бажаємо Вам багатих років міцності душевної та тілесної, добробуту, терпіння, успіхів і благих досягнень в визначеному Вам Богом служінні на благо нашого краю та заради миру і злагоди в нашій прекрасній українській державі.

Тепло і затишок родинної оселі нехай надійно захищає Вас від негараздів, а будь-які повороти долі завжди відкривають лише нові обрії майбутніх перспектив! Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння.

Зичимо, щоб і надалі Ваша праця була плідною та змістовною, розпочаті справи принесли вагомі результати, а успіхи йшли поряд з особистим щастям, злагодою та достатком.

Нехай здійсняться всі Ваші задуми, а гарний настрій додає наснаги на професійній ниві.

З повагою команда Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному!

 

#ми_частина_змін


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua