logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Державний реєстратор відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно Центру виступила на семінарі на тему : «Розширення повноважень у сфері управління комунальними ресурсами. (Земля. Майно.)»

Державний реєстратор відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно Центру  виступила на семінарі на тему : «Розширення повноважень у сфері управління комунальними ресурсами. (Земля. Майно.)»

 

Сьогодні, на виконання проекту «Розробки курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID проведено захід практикуму із застосування законодавства в Рівненському РВ АМУ на тему: «Розширення повноважень у сфері управління комунальними ресурсами. (Земля. Майно.)»

В рамках семінару була приділена увага обговоренню змін у законодавстві, зокрема Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії рейдерству» від 05.12.2019 № 340-IX.

Щодо новел законодавства у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень виступала державний реєстратор відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно Управління забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради – Galina Kharytonova.

 

#ми_частина_змін


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua