logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Цікаві, продуктивні та зарядженні позитивом два роки спільної роботи з волонтеркою Корпусу Миру зі Сполучених Штатів Америки – Dani Stevens

Цікаві, продуктивні та зарядженні позитивом два роки спільної роботи з волонтеркою Корпусу Миру зі Сполучених Штатів Америки – Dani Stevens



15 січня 2018 року до команди друзів Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному приєдналася мега позитивна та щира дівчина Dani Stevens, яка працювала в напрямках налагодження дружніх стосунків та обміну досвідом, впровадження міжнародного досвіду, навчання англійської мови працівників ЦНАПу, проведення тренінгів стосовно управління конфліктами, емоційного та професійного вигорання, публічних виступів, лідерства та організації суспільно-корисних громадських проектів.

Корпус миру є організацією, добровольці якої працюють у різних куточках світу з метою надання компетентних спеціалістів для задоволення існуючих потреб у технічній кваліфікації, а також сприяння налагодженню взаєморозуміння між жителями Сполучених Штатів Америки та інших країн. Волонтери здійснюють роботу у напрямках викладання англійської мови, молодіжного розвитку, розвитку бізнесу та співпраці з неурядовими організаціями.

Команда друзів Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному щиро дякує нашій Dani Stevens за безцінний досвід, чудовий, позитивний, продуктивний час, проведений в нашій дружній сім’ї! Бажаємо нових звершень, можливостей для розвитку та самореалізації та не зупинятися на досягнутому!

 

 

З любов’ю  твоя команда ЦНАПу!


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua